Wij

Ivo

Ivo van Beek

Webontwikkelaar en mede-eigenaar

Bijna 10 jaar geleden hobbymatig gestart met het bouwen van websites en inmiddels meer dan 7 jaar professionele werkervaring met interactieve websites, webshops en webapplicaties.

haroldwdv

Harold Wiegel

Vormgever

Van oorsprong een grafisch- vormgever met een specialisatie in packaging-design. Nu de vormgever bij de Webdivisie. Elke dag op zoek naar een nieuwe uitdaging waarvan het snel ontwikkelende web een bevredigende factor is.

Ivo

Jurre ten Hoorn

Webontwikkelaar

killyanwdv

Killyan Valkenhoff

Stagiair Marketing


Duidelijke taal

Weet waar je aan toe bent

Geen lange wachttijden of moeilijke vaktaal, maar snelle en duidelijke reacties. Niemand wil lang wachten op antwoorden waar je niets mee kunt. Wij zorgen ervoor dat je snel verder kunt.

Kraak, kraak.

Het ontwerpproces

Of je nu wel of niet weet wat je precies wilt, onze designafdeling ontwikkelt een design dat aansluit bij jouw verwachtingen.

Meteen scoren

Kort op de bal

Goed bereikbaar zijn en direct kunnen spreken met een expert, daar geloven wij in. Snel even een vraag aan een ontwerper? Geen probleem, die is namelijk direct bereikbaar! Dat geldt natuurlijk ook voor onze techneuten.

Een vernieuwende blik

Jong, fris en ervaren

Een jong team met bij elkaar meer dan 21 jaar ervaring. De ideale combinatie voor talloze webprojecten!

Het klinkt wat cliché, maar

Met passie kom je verder

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Die passie zie je terug in het resultaat van al onze werkzaamheden.

Yoga is er niets bij

Wij zijn flexibel

Innovatie vergt flexibiliteit en dat is een key-word in onze bedrijfsformule. Wij zitten niet vast in oneindige bedrijfsprocessen, maar kunnen snel schakelen.

Onze klanten.

Wij zijn blij met onze klanten, wij helpen ze graag en staan 24/7 voor ze klaar. Hieronder een greep uit ons klantenbestand.
Logo 2
Logo 5
Koemans Snacks en Broodjes
Logo 4
Logo 5
Logo 5
qpephp
ponyhp
Logo 6

  • Het persoonlijk contact en de snelle service is voor mij als bedrijf een pre, door de service die ik met 123 Promotie & Evenenten krijg kan ik snel handelen. Moet er iets speciaals gemaakt worden of het heeft extra aandacht nodig, dan ben ik altijd blij dat ik snel terecht kan en dan ook nog goed geholpen word. Ik kan met 123 Promotie & Evenementen dus altijd maatwerk leveren mede door De Webdivisie!

  • Dankzij de Webdivisie is er een fantastische website tot stand gekomen. Een getalenteerd team van jonge honden die geduldig meedenkt met de klant en gaat voor het maximale eindresultaat. De Webdivisie? Een bedrijf met een visie.

  • Na een vertraging van ruim anderhalf jaar “gelukkig” terecht gekomen bij De Webdivisie. Hadden we dit maar eerder gedaan. Omdat wij afhankelijk zijn van een webshop, zijn we blij dat we in contact zijn gekomen De Webdivisie, en zien we de toekomst rooskleurig tegemoet!

Bakkie koffie en een goed gesprek.