Hosting

U wilt graag een website, maar hoe gaat dat in z’n werk?

Domeinnaam.

U heeft het volgende nodig: Een domeinnaam, webhosting en natuurlijk een website. Het allerbelangrijkste voor u is het registreren van uw domeinnaam. De domeinnaam is hetgeen dat u tussen “www.” en “.nl” of “.com” zet. (bijv. www.dewebdivisie.nl). Het is hierbij belangrijk dat uw website gemakkelijk te vinden is, gebruik daarom nooit een te moeilijke of te lange domeinnaam.

Hosting.

Voor uw website ontwikkelt of verhuist kan worden, moet hij ergens worden opgeslagen. U huurt als het ware wat ruimte op een centrale server. Deze staat altijd in verbinding met het internet, waardoor uw website of webshop 24 uur per dag te bezoeken is. Bij de Webdivisie bent u gegarandeerd van webhosting met bovenmaatse kwaliteit en razendsnel support.

Website/Webshop.

Wat u natuurlijk ook niet moet vergeten is uw website of webshop zelf. Voor meer informatie over onze designpakketten kunt u terecht op de pagina’s Websites of Webshops. Bent u al van deze gemakken voorzien? Dan kunnen wij zonder problemen uw verhuizing regelen. Voor meer informatie over verhuizingen: Klik hier. Wij kunnen het proces van A t/m Z verzorgen.

Is uw domeinnaam beschikbaar?Onze Hosting pakketten.

MKB Klein MKB Middel MKB Groot MKB Extreem
Schrijruimte 750 MB 1500 MB 2500 MB 5000 MB
Dataverkeer per maand 15 GB 30 GB 50 GB 100 GB
Max. aantal domeinnamen 2 2 5 10
Max. aantal e-mailadressen 2 50 100 Onbeperkt
Back-up Ja* Ja* Ja* Ja*
Zelf e-mail adressen aanmaken Ja Ja Ja Ja
Zelf bestanden online plaatsen Ja Ja Ja Ja
24/7 Noodnummer Ja Ja Ja Ja
E-mailondersteuning Ja Ja Ja Ja
Prijs per jaar € 30,- € 60,- € 78,- € 108,

*Uw website en email worden dagelijks gebackuped. Wij kunnen uw gegevens tot maximaal 48 u terug herstellen. De kosten per herstelde back-up zijn 25,- per herstel.